Running Away

Kohteesta Pompelipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Running Away on iltahartaus.

Hartausteksti

Ennen hartautta voidaan kuunnella Vano 3000:n kappale "Running Away".

Running away is easy, it's the leaving that's hard. Eli suomeksi: Juokseminen pakoon on helppoa, lähteminen sen sijaan on vaikeaa.

Tähän kohtaan voidaan lukea mainita TikTok-trendistä kohdasta 'Lisäosat'

Mutta moni ei pohdi sanoitusten syvällisempiä merkityksiä. Haasteilta ja ongelmilta pakeneminen voi olla helppoa, mutta niiden jättäminen voi olla vaikeaa. Voit juosta pakoon ongelmaa, mutta se ei lähde elämästäsi pois, vaan tulee takaisin. Voit juosta koulutunnilta pois, mutta kun tulee oikeasti aika jättää koulu, on fiilis jo vähän haikeampi.

Jumala on kanssamme jokaisessa juoksun hetkessä. Hän tarjoaa meille rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen, ja voiman, joka kantaa meitä läpi vaikeuksien. Joten olkoon tämä hetki aika pysähtyä ja kääntyä Jumalan puoleen, löytäen turvallisuuden ja lohdutuksen Hänen läsnäolossaan.

Jumala auttaa aina vaikeuksissa olevaa. Itse asiassa, ihmisen ei tarvitse olla edes haasteen äärellä, jotta Jumala tätä auttaa. Jumala kuulee pienen huokauksenkin.

Yhtykäämme siis yhteiseen rukoukseen, jonka päätteeksi voimme kaikki huokaista, jotta Jumalakin sen kuulee.

Rukous

Herra hyvä, Isä Taivaan. Opasta meitä kun olemme haasteen äärellä. Tarjoa voimaa ja rakkautta, kun elämme vaikeita aikoja. Älä anna minkään johtaa meitä kadotukseen. Siunaa meitä ja varjele meitä. Aamen.

Lisäosat

Lisätekstit

Moni varmasti tunnistaa tämän kappaleen parin vuoden takaisesta TikTok trendistä. Trendissä piilotetaan viihdekanava Adult Swimin logo johonkin.

Musiikki

Hartauden alussa soitetaan kappale: Running Away artistilta Vano 3000.