Etusivu

Kohteesta Pompelipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tervetuloa Pompelipediaan!

Isosmateriaali jota kuka tahansa voi muokata.


SketsitLeikitSkabatHartaudet

Tietoja tästä sivustosta

Laatikko1.jpg

Pompelipedia on ennen kaikkea isosille tarkoitettu yhteinen, muokattava materiaalipaja. Tärkeimmän sisällön muodostavat tällä hetkellä leikit, sketsit, skabat ja hardet. Myös muu ripareihin ja etenkin isosteluun liittyvä materiaali on tervetullutta!

Käyttökelpoista materiaalia tähän wikiin on kertynyt jo 276 artikkelin verran. Ja lisää tulee!

Osallistu!

Laatikko2.jpg

Pompelipedia on isosten ja isosenmielisten keräämä yhteinen isosmateriaali. Ideana on kattavan, ilmaisen isosmateriaalin kerääminen ja isoskulttuurin vaihto yli seurakuntarajojen. Sinulla, rakas käyttäjä, on tässä keskeinen rooli. Osallistu rohkeasti! Aloita tästä.


Tiesitkö, että...

  • ...Pompelipedia on luotu ja sitä ylläpidetään 100% vapaaehtoisvoimin. Kaikki sen materiaali on vapaasti kenen tahansa käytettävissä!
  • ...Pompelipedia perustuu CC-lisenssillä julkaistuun Pompelipossun Taikalaatikko -isosmateriaalikokoelmaan. Kyseinen kokoelma on siis vapaasti käytettävissä tämän wikin täydentämiseen!
  • ...Pompelipedia on maailman suurin isoswiki!

Uutisia

  • 30.10.2020 Kirkon kasvatus ja perheasioiden sekä Lasten ja nuorten keskuksen keräävät kokemuksia rippikoulujen etäohjaamisesta. Kyselyyn 15.11.2020 mennessä annettuja vastauksia hyödynnetään ripareiden kehittämisessä ja Suuri ihme etänä? -kanavassa Kirkon kasvatuksen päivässä 13.1.2021.
  • 2.2.2019 Lisää materiaalia kaivataan! Onko sinulla riparille soveltuvaa iltaohjelmamateriaalia tai valmiita hartauksia jaettavaksi? Lähetä ne meille, niin varmistamme että mahdollisimman moni hyötyy materiaalistasi ilmaiseksi!
  • 3.10.2018 Sivusto kärsi pari viikkoa vaihtelevista ongelmista, jotka on nyt korjattu.
Lisää uutisia...