Matkalaukku

Kohteesta Pompelipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Matkalaukku
Tyyppi
Seksuaalisuus ja seurustelu
Tarvittavat isoset
Hahmoja+statisteja: 2 - 4
Yleistä
Kesto: 5 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Ei
Lavasteet: viltti tai lakana
Tarvikkeet: matkalaukku tai saapas ja kenkälusikka
Tyyppi: Seksuaalisuus ja seurustelu
Rooleja: 2-4
Kesto: 5 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Ei
Lavasteet: viltti tai lakana
Tarvikkeet: matkalaukku tai saapas ja kenkälusikka


Verhon takaa lentelee vaatteita, joita kuulemma ”ei tarvita” ja lisäksi sieltä kuuluu ähinää ja puhinaa: ”Äääh, puuh! Kyllä se mahtuu!” ”Ähh… Ei mahdu!” ”Koitetaan niin että sä tuut päälle!” … Lopuksi esirippu laskeutuu: ”Noin! Saatinhan se matkalaukku viimein kiinni!” Tähän sketsiin on hyvä keksiä ja kirjoittaa vuorosanat etukäteen ja huolehtia, että ne sopivat matkalaukun pakkaamiseen.

Mahtuu, mahtuu!

"Mahtuu, mahtuu" -sketsi on muokattu versio Matkalaukku-sketsistä, jossa tarina matkalaukun pakkaamisen sijaan onkin se, että toinen näyttelijöistä yrittää auttaa toiselle kenkää jalkaan.

Sketsi alkaa niin, että kaksi isosta/näyttelijää istuvat ison viltin takana, jota pitelee kaksi statistia. Viltinpudotuksen sketsin lopussa voi sopia vaikka niin, että toinen näyttelijöistä nyökkää viltin pitäjille kun on viltinpudotuksen aika. Sketsin vuorosanat on huudettava melko kovaan ääneen yleisölle, ettei mikään vitseistä mene vahingossakaan ohi.

Sketsiä valmistellessa ja sen aikana voi toki myös keksiä omia vuorosanoja ja tehdä sketsistä joko asiallisemman tai vielä hauskemman. Jos käytetty kenkä on Crocsin tyyppinen tai vastaava, voi myös tehdä vitsin että "Kumi meinaa puhjeta". Sketsissä voi myös vitsailla jostakin muusta ehkäisyyn liittyvästä, vuorosanat kannattaa miettiä kunnolla etukäteen.

Vuorosanat sketsiin voivat näyttää esimerkiksi tältä:

1: "Hei mä oon vieläki vähä hellänä edellisistä yrityksistä mut pitäskö kokeilla viel kerran saada se sisää? Must tuntuu et jos sä työntäisit viel kerran kunnolla ni se saattais mennä "

2: "No okei, kyl me voidaan viel kerran yrittää. Mä toin tän varalta vähä suojausta ja apuvälineitä mukaan, sekä myös tottakai vähäse liukkaria! "

1: "Hei joo! Toi on kyllä niin iso etten tiiä meneekö ilman liukkarii mut kokeile nyt kerran kunnolla survoa se sinne eka "

2: "Okei ooksä valmis? Mä lasken kolmeen ja sit mä työnnän kunnolla! 1.... 2.... 3.... " Molemmat näyttelijät ähkivät ja puhkivat viltin takana kovaan ääneen, myös voihkinta näyttelijältä 1 voi toimia hyvin jos toteutus on hyvä

1: "Ei se kyl vielkää iha menny, mahtuukohan se sinne ollenkaan? "

2: "Mahtuu mahtuu! Venaa, kokeile vähä venyttää sitä reikää vaik tol kenkälusikalla ku mä laitan liukkaria, kokeillaa sit uudellee! "

1: "Joo nyt se liukkari vois olla iha hyvä, viimeks tuli aika pahat arvet ja en haluis et se alkaa taas alkaa vuotaa "

2: "Noni, nyt on liukkaria kunnolla. Ooksä valmis? "

1: "Oho se iha kimmeltää! Nyt sen viimestää pitäs mahtuu sinne! Työnnä nyt sit kunnolla, kyl mä kestän!"

2: "Okei, viimesen kerran! Nyt se ihan varmasti mahtuu! Ota syvä henkäys, tää saattaa vähä kirpasta. 1.... 2.... 3...." Näyttelijä 2 nyökkää viltinpitelijöille ja viltti tippuu juuri kuin näyttelijät tunkevat toiselle kenkää jalkaan

1: "OHO SE OIKEESTI MAHTU!"