Lumikki

Kohteesta Pompelipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Lumikki
Tyyppi
Seksuaalisuus ja seurustelu, Jatkikset
Tarvittavat isoset
Hahmoja+statisteja: 5 - 8
Yleistä
Kesto: 3 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Kyllä
Tyyppi: Seksuaalisuus ja seurustelu, Jatkikset
Rooleja: 5-8
Kesto: 3 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: KylläNyt se ottaa

Kääpiöt ovat saaneet päähänsä ottaa selvää, miltä Lumikki näyttää alasti. He ovat tehneet kääpiötornin, jotta edes yksi näkisi ikkunasta sisälle. Jokainen kääpiö toistaa vuorollaan ylimmäisen kääpiön sanat, jotta viesti kulkee myös alimmaiselle. Lumikin huoneeseen syttyvät valot.

- Nyt se ottaa takin pois…
- Nyt se ottaa kengät pois…
- Nyt se ottaa paidan pois…
- Nyt se ottaa essun pois…
- Nyt se ottaa hameen pois…

Lopulta Lumikki tulee yötä varten laittamaan verhoja kiinni, ylin kääpiö varoittaa muita:

- Nyt se tulee!
- Niin multaki!
- Niin multaki!
- Niin multaki…

Maailman rumin

Kääpiöt ovat saaneet selville taikapeilin sijainnin. Joku kääpiöistä oli ottanut siltä jo selvää, että Lumikki on maailman kaunein. Tästäpä kääpiöt innostuvat: Vihdoin on mahdollisuus selvittää onko Jörö maailman rumin. Kääpiöt ovat pitkään kiusanneet Jöröä haukkuen tätä maailman rumimmaksi, ja vihdoin hänellä on mahdollisuus todistaa muille kääpiöille, ettei väite pidä paikkaansa. Niinpä Jörö suostuu menemään taikapeilin puheille:

-No, miten kävi? Oletko sä maailman rumin?
-En, mutta kuka h-vetti on [riparipastorin nimi tähän]!?!? (Kysykäähän pastorilta ensin lupa…)

Pingviinin pussaaja

Kääpiöt tulevat sisään kiistellen Jörön kanssa. Muut sanovat että "No varmasti oli" ja Jörö kieltää: "No ei varmasti ollu!" Kiistelyn jatkuessa hetken yksi kääpiöistä ehdottaa, että he kysyvät Lumikilta mielipidettä ja he menevätkin Lumikin luo, joka on ja valmiiksi näyttämöllä. Yhdessä kääpiöt huhuilevat Lumikkia ja ilmaisevat halunsa kysyä häneltä neuvoa, mihin Lumikki suostuu.

Jörö alkaa kysellä Lumikilta, voiko nunna olla näin pitkä, pitäen kättään suunnilleen aikuisen ihmisen korkeudella. Tähän Lumikki vastaa, että kyllä varmastikin voi. Tästä eteenpäin Jörö kysyy samaa kysymystä laskien kättään koko ajan alaspäin ja Lumikki vastailee luulevansa yhä pienempiä nunnia löytyvän. Lopulta Jörön käsi on noin ihmisen lantion tasalla, ja tähän viimein Lumikki sanoo, ettei usko niin pieniä nunnia olevan olemassakaan.

Tästä tiedosta riemastuneina muut kääpiöt alkavat osoittamaan Jöröä ja huutamaan: "Jörö on pussannu pingviinii, Jörö on pussannu pingviinii!"