Itämainen mestari

Kohteesta Pompelipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Itämainen mestari
Tarvittavat isoset
Hahmoja+statisteja: 3
Yleistä
Kesto: 5 - 10 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Kyllä
Tarvikkeet: kepit tms aseiksi
Rooleja: 3
Kesto: 5-10 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Kyllä
Tarvikkeet: kepit tms aseiksiLavalle tulee juontaja joka kertoo: ”Tänne meidän (leirikeskuksen nimi)-dojollemme on tullut tuolta kaukaa idästä suuri taistelulajien mestari, joka osaa maailman nopeimman ja tehokkaimman iskun. Hän on luvannut oppipoikansa kanssa esittää ja opettaa sen meille. Mestari olkaa hyvä!”

Mestari ja oppipoika kävelevät sisään ja asettuvat vastakkain parin metrin etäisyydelle toisistaan. Juontaja: ”Heti kun olette valmis mestari.” Taistelijat kumartavat toisilleen ja noustuaan kumarruksesta oppipoika kaatuu saman tien maahan. Juontaja: ”Hienoa mestari mutta voisiko tuon saada hieman hitaampana, kun me emme oikein nähneet mitä tapahtui.”

Mestari nyökkää ja asettuu oppipoikansa kanssa taas vastakkain ja kumartavat toisilleen. Tällä kertaa mestari kävelee oppilaansa luo ja koskettaa kevyesti tätä kepillään otsaan ja oppilas kaatuu maahan. Juontaja: ”Hämmästyttävää mestari, mutta voisiko tuon saada vielä vaikka kymmenen kertaa hitaampana sillä emme vieläkään oikein nähneet kaikkea.”

Mestari nyökkää ja käy oppilaansa kanssa taas vastakkain. He kumartavat ja mestari lähtee taas kohti oppilastaan, mutta koska tämä on kymmenen kertaa hitaampana hän alkaa tehdä aivan outoja juttuja esim. kärrynpyöriä ja alkaa leikkiä pikkuleluilla ja pyörii oppilastaan ympäri ja tyhjentää tämän taskut arvotavaroista omiin taskuihinsa. Oikeastaan mestari voi tehdä ihan mitä vain.

Yksi vaihtoehto on että mestari asettaa oman aseensa oppilaan suuhun siksi aikaa kun säätää omiaan ja työntää kyniä oppilaan korviin, leikkii risk-pelinappuloilla, tyhjentää oppilaan taskut, sauvakävelee pois käyttäen molempien aseita keppeinä ja tulee takaisin kengät käsissään nelinkontin ja tepastelee niillä kengillä oppilasta vasten ja lopuksi antaa litsarin mihin oppilas lopulta kaatuu. Juontaja: ”Ällistyttävää, mestari.”