Elävä kertomus

Kohteesta Pompelipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Elävä kertomus
Tyyppi
Vapaaehtoisleikit
Osallistujat
Tarvitaan isosia: 1
Leikkijöitä: 10 leikkijää
Yleistä
Kesto: 10 min
Leikittävissä sisätiloissa: Kyllä
Leikittävissä ulkona: Kyllä

Tarvitaan 7-8 vapaaehtoista: Palomies Juntunen, tuuli, tytteli, tikkari, pulkka, virus, roskapönttö ja paloletku.

Tuuli puhalteli kovasti ja roskapönttö vieri keskelle puistoa. Pieni virus pomppi ympäriinsä etsien uutta uhriaan. Palomies Juntunen käveli vastaan vetäen perässään paloletkua. Pieni virus piiloutui roskapöntön taakse. Palomies rupesi kerimään letkuaan, kun virus hyökkäsi hänen kimppuunsa ja takertui häneen. Palomies pudotti saman tien letkunsa ja lähti kiireen vilkkaa pois sairaalaan virus häneen takertuneena.

Pieni pirtsakka tytteli taskussaan tikkari pomppi iloisesti samaiseen puistoon vetäen uutta pulkkaansa perässään. Hän löysi letkun ja nosti sen pulkkaan. Tuuli tuli tuivertamaan ja pulkka liukui sivumpaan. Tytteli kaivoi tikkarin taskustaan ja kuori siitä paperit poistuen puistosta.

Palomies yhä viruksen pauloissa saapui takaisin puistoon hakemaan pulkassa lojuvaa letkuaan. Tuuli puhalsi palomiestä, joka heikkeni koko ajan viruksen vahvistuessa. Tytteli tuli hakemaan pulkkaa kädessään enää kuoret tikkarista. Virus huomasi tytön ja hyökkäsi vuorostaan tämän kimppuun. Palomies huomasi tervehtyneensä ja huusi: ”JES!” ja rupesi nostelemaan letkuansa, joka tosin tuulen puhaltaessa sotkeutui tyttöön, jossa virus yhä roikkui. Palomies rupesi heti selvittämään solmua tuulen puhallellessa entistä voimakkaammin, jolloin pulkka lensi heitä päin. Palomies pääsi irti ja heitti muut roskapönttöön ja työntää sen pois.

Voit myös keksiä oman tarinan hulvattomine hahmoineen!