Pieru

Kohteesta Pompelipedia
(Ohjattu sivulta Pieru (putous))
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pieru
Tarvittavat isoset
Hahmoja+statisteja: 4 - 5
Yleistä
Kesto: 4 - 5 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Ei
Lavasteet: Sänky tai pöytä, kaappi, ovi
Tarvikkeet: Kahvimuki
Rooleja: 4-5
Kesto: 4-5 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Ei
Lavasteet: Sänky tai pöytä, kaappi, ovi
Tarvikkeet: KahvimukiTämä sketsi perustuu Putous-viihdeohjelmassa esitettyyn samannimiseen sketsiin.

Juoni

Vaimo ja tämän salarakas ovat sängyllä läheisissä tunnelmissa. Pian vaimon aviomies koputtaa oveen ja tulee kotiin, jolloin salarakas menee sängyn alle piiloon. Aviomies on haistavinaan pierun ja syyttää siitä vaimoaan. Vaimo kieltää kiven kovaan lehauttaneensa. Mies äkkää salarakkaan sängyn alta ja rupeaa tivaamaan leijan alkuperää seuraavaksi tältä. Salarakas vannoo, ettei se ollut hän, joten mies syyttää uudelleen vaimoaan, joka loukkaantuu tästä.

Heidän aikansa kiisteltyään pierun alkuperästä, paljastuu huoneesta vielä toinenkin salarakas. Aviomies tivaa tältäkin, pieraisiko tämä ja miksi tällä on hänen kalsarinsa jalassaan. Toinen salarakas kiistää molemmat syytökset. Aviomies ihmettelee lisäksi onko hänen mukistaan juotu, jolloin toinen salarakkaista huomaa siinä olevan huulipunaa. Vaimo kimpaantuu tästä ja syyttää aviomiestään pettämisestä. Salarakkaat yhtyvät syytöksiin.

Oveen koputetaan. Aviomies menee ovelle. Siellä on nainen, joka kutsuu aviomiestä rakkaaksi, mutta aviomies torjuu naisen nopeasti ja pistää oven kiinni.

Vaimo tivaa kuka ovella oli, se huulipunanainenko? Mies väittää siellä olleen kiertävä kaupustelija. Vaimo epäilee tämän kaupitelleen itseään ja syyttää miestään perverssiksi. Salarakkaiden yllyttämänä hän jättää miehensä. Mies heittäytyy epätoivoiseksi ja yrittää selitellä, mutta (entinen) vaimo pysyy tiukkana.

Murtuneena mies ottaa unilelunsa sängyltä ja lähtee. Ovelta hän kuitenkin vielä kääntyy sanoakseen viimeisen sanan:

"Ja se olin muuten minä, joka pierasin!"

Lähde

Putous, kolmas tuotantokausi. Suomi 2012. O: Petteri Summanen. Esitetty 7.1.2012 MTV3.