Pompelipedia:Ajankohtaista

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 12. elokuuta 2012 kello 01.37 – tehnyt Jussi24 (keskustelu | muokkaukset) (vanhoja uutisia arkistoon)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
  • 9.5.2012 Seurakunta- ja muitakin rajoja rikkova isossivusto. Isosilta. Isosille. Se on pian todellisuutta, mutta vielä puuttuu nimi. Lähetä oma ehdotuksesi nimikilpailuun, paras idea palkitaan!
  • 6.5.2012 Nyt myös sketsejä voi selata ominaisuuksien mukaan!
  • 14.4.2012 Leikkejä voi nyt selata ominaisuuksien mukaan. Tämä ennennäkemätön ominaisuus on parhaillaan tekeillä myös sketseille ja skaboille.
  • 13.4.2012 Pompelipedia avaa jälleen virallisesti ovensa kolmannen pitkän kaatumisen jälkeen. Lähes puolet sisällöstä on hukkunut ShoutWikin varmuuskopiointijärjestelmässä olleen bugin takia. Todella huonoa tuuria! Nyt puhaltavat kuitenkin uudet tuulet. Muuttomme wikkiihin myötä varmuuskopioinnista ja muustakin ylläpidosta vastaa nyt wikin perustaja. Tämä mahdollistaa paitsi sen että kaikki tulee vihdoin hoidettua oikein, myös monia upeita uudistuksia. Useat niistä ovat jo parhaillaan tekeillä. Osa on jo ihailtavissa, ja muutama odottaa aivan nurkan takana. Pompelipedia muuttaa vielä kolmannen ja viimeisen kerran kuluvan vuoden aikana. Muista tykätä facebook-sivuistamme, jotta pysyt ajan tasalla.