Keskustelu Pompelipediasta:Kahvihuone

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 8. heinäkuuta 2012 kello 22.54 – tehnyt Bassman (keskustelu | muokkaukset) (Luokkahierarkia)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Heippa!

Tervetuloa kahvihuoneen höpötysnurkkaukseen! Täällä saapi kysellä, antaa palautetta, stormata ideoita... Sana on vapaa. Muista allekirjoittaa neljällä tildellä (~~~~). --Jussi24, Pompelipedian perustaja 23. maaliskuuta 2012 kello 21.00 (EST)

Luokkahierarkia

Bassman esitti tarpeen ja kiinnostuksensa luokkahierarkian suunnittelusta, joten avataampa keskustelu aiheesta. Tähän mennessähän luokkia on käytetty lähinnä sisältösivuissa, mutta myös mallineet ja muut rakenteelliset osat alkavat toden totta kaipaamaan luokittelua. Bassman, pääsitkin toteuttamisessa jo näköjään alkuun. Olisko sulla jonkinlainen kokonaiskuvanäkemys jo olemassa? Toimivia esimerkkejä muissa wikeissä käytettävästä luokitteluhierarkiasta? --Jussi24, Pompelipedian perustaja 2. heinäkuuta 2012 kello 01.47 (EEST)

Iltaa! Luokkasysteemin rakentamisesta, itse olen ylläpitäjänä Hikipediassa (hiki.pedia.ws ja EN ole kommunisti), jonka luokkapuu toimii hyvin ja josta itse ajattelin ottaa mallia, kun laitteen kerran tunnen. Mutta tietysti kysymykseen tulee, kuinka hyvin suunniteltu ia laaja tämän wikin luokkapuu tulisi olla - riparileikkien, pelien, hartauksien ja sellaisen suurena heinälatona (kuten toivon) emme tuskin tarvitse niin tarkkaa järjestelyä kuin hyvin kirjavassa huumoriwiki Hikipediassa.
Mulla on aika usein hyvin kortilla, mutta luulen kuitenkin kykeneväni tekemään jotakin hyödyllistä. Luokittelusta, MediaWikista sekä ennen muuta vandaalinmetsästyksestä minulla on w..hikikokemusta ja koetan niitä hyödyntää täällä. Myöskin harrastelen kovin hartaasti luterilaista teologiaa ja rokkenrollia ja semmoisena pumppailen tänne todennäköisesti läjän kivoja hartauksia. Niistä puheenollen, minkä kaltaista sisältöä toivotaan? Iltahartauksia, raamatunselityskamaa raamisryhmistilanteita ajattelen, muuta? Lisäksi, kuinka suuresti sallittua on kuvain lataaminen serverille, ihan mallinteita ajatellen? Läjä mallinteita piristää tekstin valtameressä --Bassman (keskustelu) 8. heinäkuuta 2012 kello 22.54 (EEST)