Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pompelipossun Taikalaatikko

29 merkkiä lisätty, 7. marraskuuta 2015 kello 20.16
Poista MS Office-linkit
'''Pompelipossun taikalaatikko''' on [[User:Jussi24|Jussi Tiiran ]] vuonna 2007 aloittama isosmateriaaliprojekti ensisijaisesti alunperin [[Tikkurilan seurakunta|Tikkurilan seurakunnan]], mutta myös muiden halukkaiden vapaaseen käyttööntarpeisiin. Materiaalin kehittämiseen on osallistnut useita muitakin [[Isonen|isosia]] ja muita seurakuntanuoria. Materiaaliin kuuluu virallisesti sketsi-, leikki- ja skabaosio. ==Lataa materiaali==Ohessa on hyvin laaja, lähes karsimaton versio materiaalista. Materiaali on saatavana myös muokattavina docx-tiedostona, josta voi koostaa version omaan tai esimerkiksi oman seurakunnan tarpeisiin. Kysy lisää [[User:Jussi24|Jussilta]]. ===PDF===* [[Tiedosto:Pompelipossun_taikalaatikko_-_Leikit.pdf]]* [[Tiedosto:Pompelipossun_taikalaatikko_-_Sketsit.pdf]]* [[Tiedosto:Pompelipossun_taikalaatikko_-_Skabat.pdf]]
==Materiaalin tuominen wikiin==
Pompelipossun Taikalaatikon materiaali on vapaasti käytettävissä tämän wikin kehittämiseen sikäli, kuin se ei ole selvästi muista lähteistä suoraan kopioitua, vaan Pompelipossun työryhmän jäsenten itsensä kirjoittamia. Lähes kaikki Taikalaatikon sisältö täyttää nämä ehdot. Otathan materiaalia wikiin tuodessasi huomioon seuraavat seikat:
* '''Muunna sisältö wikitekstiksi:''' Käytä wikimuotoilua. Jos osaat, käytä myös tarvittavia mallineita.
* '''Yhdenmukaista:''' Katso miltä muut tuodut artikkelit näyttävät etenkin otsikkorakenteen osalta.
* '''Merkka Merkkaa tuoduksi:''' Lisää Taikalaatikosta tuotujen juttujen perään malline <nowiki>{{taikalaatikostaTaikalaatikosta}}</nowiki>* '''Linkitä Taikalaatikosta:''' Jos olet Pompelipossun työryhmän jäsen, voit merkkata tuodut kohdat Taikalaatikkoon lisäämällä linkki kunkin kohdan otsikkoon doc-tiedostossa.
* '''Älä hätäile:''' Ei haittaa, vaikka et osaisi tehdä kaikkea ylläolevaa. Wikit korjaavat ajan kuluessa itse itsensä. Tärkeintä on että materiaalia lisätään ja muokataan mahdollisimman aktiivisesti.

Navigointivalikko