Muutokset

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Keskustelu Pompelipediasta:Kahvihuone

1 081 merkkiä lisätty, 12. heinäkuuta 2012 kello 18.03
p
Luokkahierarkia
::Kuvain lataaminen on sallittua ja erittäin suotavaa! Sain avustusten turvin panostettua servupuoleen, eikä tila tahi kaista lopu ihan heti kesken. ;) Tietysti täytyy muistaa kaikki tekijänoikeusjutut ja mainita kaikkien kuvien lisenssit, ja blaah blaah.. mutta nämä asiat jo varmasti tunnetkin. :) --[[Käyttäjä:Jussi24|Jussi24]], Pompelipedian perustaja 11. heinäkuuta 2012 kello 17.03 (EEST)
 
:::Jees, hyvä että servut on kunnossa. Ihan ilmaisissa tai kotikutoisissa (kuten Hiki) tuntuu olevan aina ongelmia vähän kaiken kanssa. Kiitos luottamuksesta, koitan tehdä jotakin hyödyllistä wikin kehittämisessä! Ja niin joo, paikan luonteen huomioon ottaen tapasi luokitella on tosi kätevä; metatavaran kanssa varmaan sit pääsee vähän kikkailemaan luokkien kanssa. Niinpä ajattelin väsääväni läjän erilaisia viestimallinteita ja muuta sellaista pikkutavaraa sisällöntuoton yhteydessä.
 
:::Hartauksista; meillä päin varsinkin iltahartaudet ("tuikut") ovat tavanneet olla isosten vastuulla, joten sellaisiin käypiä tekstejä täältä nyt ainakin tulee, itse kirjoittamiani sekä joitakin poimintoja joiltakin kirkon opettajilta. Lisäksi mulla on kasa kirjoittamiani hengellisiä tekstejä, tyypiltään selittäviä, joista saattaa olla tai sitten ei hyötyä. Mutta mukana ollaan ja Jumala hommia siunatkoon sanallaansa! --[[Käyttäjä:Bassman|Bassman]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Bassman|keskustelu]]) 12. heinäkuuta 2012 kello 18.03 (EEST)
21
muokkausta

Navigointivalikko