Korttipeli

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 21. elokuuta 2019 kello 09.38 – tehnyt Jussi24 (keskustelu | muokkaukset) (kieliasu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Korttipeli
Tarvittavat isoset
Hahmoja+statisteja: 4
Yleistä
Kesto: 3 - 6 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Kyllä
Lavasteet: Pöytä, Tuoleja
Tarvikkeet: Korttipakka, Shakkilauta
Rooleja: 4
Kesto: 3-6 minuuttia
Esitettävissä sisätiloissa: Kyllä
Esitettävissä ulkona: Kyllä
Lavasteet: Pöytä, Tuoleja
Tarvikkeet: Korttipakka, ShakkilautaOsa 1

Neljä kaverusta pelaa pokeria. Yksi sanoo jatkuvasti "shakkimatti" ja muut kolme korjaavat "Toi on täyskäsi" ja "Tämä ei ole shakki". Tämä jatkuu muutaman kierroksen ajan, kunnes joku pelaajista ottaa shakkilaudan ja haastaa: "Mä voitan sut shakissa."


Osa 2

Kaksi pelaajaa pelaavat shakkia, ja pokeripelaaja saa shakkimatin mutta sanoo koko ajan: "Täyskäsi!". Toinen korjaa sen olevan shakkimatti. Toinen pelaajista ehdottaa: "Tehdään tiimityötä ja haastetaan nuo kaksi tyyppiä pelaamaan pokeria."


Osa 3

Neljä tyyppiä pelaa pokeria ja kahdella on salaa tiimi. He huijaavat niin, että toinen sanoo "Ässä!" kovalla äänellä ja laittaa käden pöydän alle. Tiimikaveri antaa hänelle kortin, mutta unohtaa ottaa mitään vaihdossatilalle, minkä jälkeen toisella pelaajalla on kolme korttia ja toisella yksi. Vastustajat huomaavat tämän syyttävät vilunkipelistä. Huijarit katsahtavat toisiaan ja lähtevät juoksemaan. Toinen vastustajista lähtee perään. Jäljelle jäänyt ottaa kaikki rahat pöydästä, toteaa: "Kyllä elämä on helppoa," ja otta hihasta ässän. Hän lähtee rahoineen toiseen suuntaan.