Keskustelu käyttäjästä:Jussi24

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 2. heinäkuuta 2012 kello 00.31 – tehnyt Jussi24 (keskustelu | muokkaukset) (jatketaan keskustelua kahvihuoneessa)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luokka-asiaa ym.

Iltaa ja päivää ja huomenta. Tämä wiki tarvitsee pikaisesti järjestelmää preussilaiseen tyyliin, jonka jälkeen sitä sopii mainostaa uusien kävijöiden hankkimiseksi. Isoswiki sketsien ja leikkien siirtämiseen on nääs toteuttamisen arvoinen idea! Te olette ilmeisesti paikallinen Paavi, joten kysynkin teiltä, mitenkähän luokkataistelua tai artikkeliluokkapuun luomista ryhdytään käymään? --Bassman (keskustelu) 22. kesäkuuta 2012 kello 00.38 (EEST)

Jatketaan keskustelua kahvihuoneessa

Hei vaan hei! Tärkeitä pointteja. Otetaan heti yhteiseen brainstorminkiin! Ja jotta ei täällä omissa norsuluutorneissamme paavit ja piispat keskenämme asioita päätetä, niin eiköhän jätetä paavittelu ja teitittely ja jatketaan keskustelua kahvihuoneen puolella, jotta kaikkien halukkaiden on helppo siihen osallistua. Ideaalitilanteessa ei pelkästään sisältöä, vaan myös wikiä koskevat päätökset tehdään yhdessä. Upeeta nähdä ensimmäisiä wiki-innokkaita aktiivisen roolin ottajia! Tervetuloa messiin! --Jussi24, Pompelipedian perustaja 2. heinäkuuta 2012 kello 01.31 (EEST)