Keskustelu käyttäjästä:Bassman

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 11. heinäkuuta 2012 kello 22.13 – tehnyt Jussi24 (keskustelu | muokkaukset) (Kiinnostaisiko tulevaisuudessa mahdollisesti ylläpitäjyys?: uusi osio)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Laatikosta.png
Tervetuloa Pompelipediaan, Bassman!

Pompelipedia on kaikkien muokattavissa oleva isosmateriaaliwiki. Ajankohtaista keskustelua tästä wikistä käydään Kahvihuoneessa, lue ja osallistu! Wikin käyttöä voit harjoitella Hiekkalaatikolla. Ennen kuin ryhdyt muokkaamaan sivuja, luethan saatetekstin uusille käyttäjille. Kysymyksissä voit kääntyä myös Jussin puoleen.

Vielä kerran tervetuloa! Toivottavasti wikistämme riittää sinulle hyötyä ja riemua!

--Jussi24, Pompelipedian perustaja 2. heinäkuuta 2012 kello 01.05 (EEST)

Kiitämme TT-boksista. Pidän niistä--Bassman (keskustelu) 8. heinäkuuta 2012 kello 23.01 (EEST)

Kiinnostaisiko tulevaisuudessa mahdollisesti ylläpitäjyys?

Iltoja. Mainitsit olleesi ylläpitäjänä Hikipediassa ja hoidelleesi häirikköjä artikkelien kimpusta. Lasken nuo meriiteiksi, joka siinä vaiheessa kun olen hiukan enemmän nähnyt kädenjälkeäsi, olisi oikeutettu peruste myöntää sinulle ylläpito-oikeudet. Tässä vaiheessa en vielä ylläpidollista apua tarvitse. Toistaiseksi haittaa on ollut lähinnä satunnaisista mainosboteista. Tiedustelen kumminkin jo alustavasti oletko käytettävissä, jos apua vastaisuudessa tarvinnen? Tai jos sinulle itsellesi nousee perusteltu tarve niille, niin keskustellaan toki asiasta. --Jussi24, Pompelipedian perustaja 11. heinäkuuta 2012 kello 23.13 (EEST)