Jalanjäljet hiekassa

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 4. toukokuuta 2012 kello 22.02 – tehnyt Jussi24 (keskustelu | muokkaukset) (saateteksti)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Jalanjäljet hiekassa on perinteinen riparihartaus, johon moni rippikoulun käynyt on varmasti törmännyt.

Tarina

Eräänä yönä mies näki unen. Hän oli kävelemässä rannalla Jeesuksen kanssa, kun taivaalle välähti näkymiä hänen elämästään.

Jokaisen näkymän kohdalla hän huomasi kahdet jalanjäljet hiekassa; toiset olivat hänen omansa ja toiset Jeesuksen jalanjäljet.

Ennen kuin viimeiset näkymät hänen elämästään tulivat esille, hän katsoi taakseen. Hän huomasi, että monta kertaa matkan varrella hiekassa oli vain yhdet jalanjäljet. Hän myös huomasi, että toiset jäljet puuttuvat juuri niinä aikoina, jolloin hänellä oli ollut elämässään kaikkein vaikeinta. Tämä vaivasi häntä kovasti, joten hän kysyi Herralta.

"Herra, kun päätin seurata Sinua, sanoit kulkevasi mukanani joka askeleella. Nyt kuitenkin huomaan, että elämäni vaikeimpina aikoina hiekassa on vain yhdet jalanjäljet. En ymmärrä, miksi hylkäsit minut silloin, kun Sinua eniten tarvitsin".

Luoja vastasi. "Rakas lapseni, rakastan sinua enkä milloinkaan hylkäisi sinua. Vaikeuksiesi aikoina, jolloin näit vain yhdet jäljet hiekassa, silloin minä kannoin sinua."

Rukousesimerkit

Kiitos Taivaan Isä, että olet kantanut meitä meidän vaikeimpina aikoinamme ja kiitos, että suojelusenkelisi ovat vierellämme tästäkin eteenpäin.

Aamen.

Biisiehdotukset

  • Detritus - Child