Etusivu

Kohteesta Pompelipedia
Versio hetkellä 9. tammikuuta 2017 kello 02.02 – tehnyt Jussi24 (keskustelu | muokkaukset) (uutisen päivitys)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tervetuloa Pompelipediaan!

Isosmateriaali jota kuka tahansa voi muokata.


SketsitLeikitSkabatHartaudet

Tietoja tästä sivustosta

Laatikko1.jpg

Pompelipedia on ennen kaikkea isosille tarkoitettu yhteinen, muokattava materiaalipaja. Tärkeimmän sisällön muodostavat tällä hetkellä leikit, sketsit, skabat ja hardet. Myös muu ripareihin ja etenkin isosteluun liittyvä materiaali on tervetullutta!

Käyttökelpoista materiaalia tähän wikiin on kertynyt jo 276 artikkelin verran. Ja lisää tulee!

Osallistu!

Laatikko2.jpg

Pompelipedia on isosten ja isosenmielisten keräämä yhteinen isosmateriaali. Ideana on kattavan, ilmaisen isosmateriaalin kerääminen ja isoskulttuurin vaihto yli seurakuntarajojen. Sinulla, rakas käyttäjä, on tässä keskeinen rooli. Osallistu rohkeasti! Aloita tästä.


Tiesitkö, että...

  • ...Pompelipedia on luotu ja sitä ylläpidetään 100% vapaaehtoisvoimin. Kaikki sen materiaali on vapaasti kenen tahansa käytettävissä!
  • ...Pompelipedia perustuu CC-lisenssillä julkaistuun Pompelipossun Taikalaatikko -isosmateriaalikokoelmaan. Kyseinen kokoelma on siis vapaasti käytettävissä tämän wikin täydentämiseen!
  • ...Pompelipedia on maailman suurin isoswiki!

Uutisia

  • 15.10.2016 Tämän syksyn ohjelmistopäivityksen jäljiltä osa sisältölistaussivuista ei tällä hetkellä toimi. Päivitys 9.1.2017: Ongelma on korjattu. Koko sivuston pitäisi toimia taas normaalisti. Pahoittelemme viivästynyttä korjausta.
  • 2.11.2015 Pompelipedian ohjelmisto on päivitetty. Pyydämme raportoimaan mahdolliset sivustolla havaitut ongelmat isosten.netin yhteyslomakkeella.
  • 10.3.2015 Pompelipedian ohjelmisto on päivitetty.
  • 7.6.2014 Uusien tunnusten rekisteröiminen Pompelipediaan tapahtuu ainoastaan pyynnöstä, kunnes roskasuodattimemme saadaan taas toimintakuntoon. Tunnuspyynnön voit lähettää isosten.netin yhteyslomakkeella.
Lisää uutisia...